Over Justin

Meester en ondernemer met hart voor kinderen in beweging!

De wetenschap is het erover eens: voldoende bewegen heeft grote positieve gevolgen voor de ontwikkeling van onze hersenen en is dus onmisbaar in het onderwijs!

De afgelopen jaren heb ik, Justin Zegeling, veel ervaring opgedaan met bewegend leren en bewegingsonderwijs. Als ik dan de verkreukelde, soms geplastificeerde, uitgeprinte blaadjes met spellen en opdrachten zag, dan dacht ik vaak:

‘Dat moet toch anders kunnen!’

Ik speelde daarom met de gedachte om zelf iets te maken. Na vele brainstromsessies, met vrienden en collega’s uit het onderwijs, heb ik lesbordjes ontwikkeld. De bordjes zijn van degelijke kwaliteit en kunnen lang mee. De bordjes zijn vrolijk, kleurrijk en van alle tijd, ze vervelen niet en kunnen telkens weer gebruikt worden.

Geen losse printjes meer of telkens opnieuw het wiel uitvinden, maar met het pakket van Meester Justin:

…Op naar de gymzaal, het schoolplein, het schoolkamp of het bos! Wel zo duurzaam en gemakkelijk!

Naast bordjes voor bewegingsonderwijs is er ook een speciaal pakket voor in de klas, met aantrekkelijke en duidelijke uitleggen over klokkijken of de provincies van Nederland bijvoorbeeld.

Heb je een vraag over de pakketten die ik aanbied? Neem dan gerust contact op via het contactformulier of mail naar: Info@meesterjustin.nl