In de klas pakket

489,95 excl. btw

Het in de klas pakket zit vol met 40 hele toffe bordjes. Van topografie tot een actief ganzenbord. Aan elke groep is gedacht, van groep 1 tot en met groep 8!

Geef bijvoorbeeld een groepje kinderen een bordje over de evenaar. Nadat ze het bestudeerd hebben kunnen ze een korte presentatie geven aan de rest van de klas. 

Naast het uitlegbordje over klokkijken, zit in het pakket een bordje met een lege klok erop. Kinderen kunnen met krijtjes of potloden zelf wijzers maken en zo leren klokkijken.

Ook vind ik het leuk om kinderen te leren communiceren op bijzondere manieren. In het 'in de klas pakket' leren de kinderen de letters in gebarentaal en ze leren braille lezen.

Hoe zit het ook alweer met de maanden, seizoenen en zomer/wintertijd? Aan de hand van een overzichtelijk en duidelijk bordje is dit binnen 'no time' duidelijk. 

 

In dit pakket zit 1 standaardje, waar de bordjes in kunnen staan. Extra bestellen? Dat kan hier.

 

Bordjes in de klaspakket:

  • 22x Topografie (De Wereld, Europa, Koninkrijk Der Nederlanden, provincies van Nederland, vlaggen landen Europese unie etc.)
  • 8x Rekenen (tafels, omrekenen en procenten)
  • 3x Bijzondere communicatie (braille alfabet en gebarentaal)
  • 3x Klokkijken (analoog en digitaal)
  • 2x Jaar-seizoenen-maanden
  • 2x Ganzenbord

 

Natuurlijk hebben wij alle oefeningen uitvoerig uitgeprobeerd. De foto's hieronder geven een idee van welke oefeningen, sporten en spellen o.a. in het pakket zitten.

 

Naar bestelformulier.